Medisch Trainings Centrum

Loading...

In ons Medisch Trainings Centrum bieden wij u begeleiding in revalidatie training.
Deze medische training stroomt meestal door vanuit de fysiotherapie-behandeling maar u kunt uiteraard ook van buitenaf ingestuurd worden voor training, bijvoorbeeld huisarts of specialist vanuit het ziekenhuis. U traint dan bij ons curatief. Ook kunt u bij ons preventief trainen omdat een onderbouwde blik op uw gezondheid  u natuurlijk wat waard is! Het MTC bevindt zich bovendien in de fysiotherapie praktijk waar altijd specialisten aanwezig zijn die u ondersteunen bij uw training.

Of het nu gaat om een verbetering van uw conditie of een  slank-schema voor het verminderen van uw vetpercentage, omvang en kilo’s, u zult  merken dat we daar Best Evidence programma’s voor kunnen ontwikkelen. Ook voor  het aansterken na een verzwakkingsperiode in conditie of kracht hebben we de meest efficiente schema’s voor u klaar liggen. En omdat het zeer efficiente schema’s zijn,  kunt u ook minder vaak trainen en hoeft u meestal geen groot abonnement af te  sluiten en bespaart u onnodige kosten! Ook als u kracht of conditie wilt opbouwen  voor een andere sport bent u juist bij  ons aan het goede adres.

Onze trainingsruimte is toegankelijk voor iedereen van elke leeftijd boven de 12 jaar,  als er gewerkt moet worden aan een opbouw van conditie, kracht en stabiliteit of de afbouw van het vetpercentage, danwel het behoud van de conditie.

Uw persoonlijke trainingskaart wordt opgesteld en bijgehouden door onze fysiotherapeuten zodat u altijd vertrouwd het juiste trainingsschema.

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen of gewoon even langskomen, wij staan graag klaar voor uw gezondheid!